All4funding

Ieder plan bloeit op door samen te werken en krachten te bundelen, en dat geldt zeker voor onze crowdfunding-projecten. All4Funding is hét Nederlandse crowdfunding-platform dat ondernemers en investeerders op een inspirerende manier bij elkaar brengt.

GA NAAR WEBSITE
Categorie: Tag:

Beschrijving

Crowdfunding campagnes van All4Funding

Ieder plan is te realiseren door samenwerking. Deze uitspraak is zeker van toepassing voor het crowdfunding platform van All4Funding. Hier worden investeerders en ondernemers op een eenvoudige en transparante manier bijeengebracht. Zo komen krachten en kennis optimaal tot hun recht. Investeerders kunnen op dit platform een mooi rendement behalen door te investeren in diverse projecten.

Hierbij kun je denken aan de lancering van een app, een startkapitaal voor een vakantiepark of een bierbrouwerij die zijn producten graag ook buiten de landsgrenzen wil introduceren. De werkwijze van het platform van All4Funding is helder, overzichtelijk en veilig. Je kunt er dan ook altijd vanuit gaan dat de balans tussen de investering en het risico in verhouding is.

Investeren bij All4Funding

Als je graag wil investering in mooie kansrijke projecten, dan kun je dat doen via het crowdfunding platform van All4Funding. Dit is al mogelijk vanaf een bedrag van 100 euro. Je kiest eenvoudig een aansprekend project op de website waarna je een transparante overeenkomst ontvangt. Vervolgens wordt jouw investering maandelijks met rente en aflossing terugbetaald. De rente per jaar kan per project verschillen en kan oplopen tot wel 9,0%. Een mooi rendement dus.

Financiering voor ondernemers via crowdfunding

Als ondernemer wil je natuurlijk niets liever dan een groeiende onderneming. Of misschien heb je wel een goed bedrijfsplan waarvoor je startkapitaal nodig hebt? Als de kredietverstrekker of bank geen bevredigende uitkomst kan bieden, dan is crowdfunding via All4Funding een goede oplossing. Na goedkeuring van jouw project kun je deze presenteren op de website van All4Funding.

Dit is tevens dé plaats waar je jouw investeerders op de hoogte kunt houden van interessante ontwikkeling en vorderingen. Zo creëer je een goede binding met jouw investeerders waar je ook in de toekomst veel profijt van kunt hebben. De investering los je in maandelijkse termijnen af. Als je een startende onderneming hebt, is het bij All4Funding tevens mogelijk om het eerste jaar aflossingsvrij af te kunnen betalen.

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “All4funding” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Post comment