Duurzaam Investeren

DuurzaamInvesteren.nl is het grootste investeringsplatform voor duurzame projecten in Nederland met een aantrekkelijk financieel en maatschappelijk rendement.

GA NAAR WEBSITE

Category: Tag:

Beschrijving

DuurzaamInvesteren.nl

Bij Duurzaam Investeren kiest u voor een combinatie van financieel en maatschappelijk rendement. U gaat dus voor een investering die dubbel rendeert. Deze ideale combinatie is exact waar DuurzaamInvesteren.nl voor staat.

Het meest omvangrijke investeringsplatform voor duurzame investeringsprojecten in Nederland biedt de mogelijkheid om uw geld duurzaam te laten renderen. U investeert rechtstreeks in aandelen of obligaties van deze projecten en ontvangt de dividenden of rente- en aflossingsbetalingen gewoon op uw rekening. Daarnaast doet u iets terug voor de maatschappij, hetgeen gezien kan worden als een mooie bonus.

Beleggingsmogelijkheden

Op DuurzaamInvesteren.nl kunt u beleggingsmogelijkheden vinden die verbonden zijn aan zonne-, wind- en waterenergie projecten. Het platform werkt eenvoudig en een investering is dan ook gemakkelijk te realiseren.
Wil je dus duurzaam investeren in de mooiste projecten, dan ben je hier aan het goede adres. Enerzijds strijk je een mooi rendement op en spek je zo je eigen portemonnee. Anderzijds steun je een maatschappelijk verantwoord initiatief door middel van crowdfunding. Echt een win-win situatie!

[wce_code id=3]

Extra informatie

Streefbedrag

, , ,

Branche

Duurzaam ondernemen

Doelgroep

Type crowdfunding

,

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Duurzaam Investeren” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Post comment