Investormatch

GA NAAR WEBSITE

Category: Tag:

Beschrijving

Innoveren en investeren met Investormatch

Investormatch is een crowdfunding platform voor investeerders en leners. Als bedrijfseigenaar heb je hier de mogelijkheid om een financiering te krijgen via crowdfunding of een informal investor. Als investeerder is de aanmelding kosteloos, waarna je kunt kiezen uit diverse crowdfunding pitches.

Deze projecten lopen uiteen van het financieren van kleine zelfstandigen, tot aan grote franchise ondernemingen. Bij Investormatch kun je al investeren vanaf een bedrag van 100,-. Afhankelijk van het soort project dat je wilt financieren, ontvang je bij Investormatch een rente van 5-10%.

Investeren met verschillende leningen

Bij Investormatch kun je het project van jouw keuze op verschillende manieren financiering. De mogelijkheden hierin zijn:

Annuïteitenlening
Bij deze vorm van investeren is de betaling per termijn gelijk. Je betaalt de aflossing dus op basis van een stukje aflossing én rente.

Bulletlening
Met een bulletlening los je pas af aan het einde van de looptijd. Wel betaal je de rente van het bedrag op maandelijkse basis.

Converteerbare lening
Als je kiest voor deze vorm van financiering, heb je de mogelijkheid om dit om te zetten naar aandelen. Hiervoor is er wel een lead-investor nodig.

Voor leningnemers

Als leningnemer of bedrijfseigenaar kun je een crowdfunding campagne starten. Deze financiering wordt uitgekeerd zodra het doelbedrag door investeerders bijeen is gebracht. Daarnaast helpt Investormatch bij het opstellen van een campagne en verzorgt het de administratie die bij de financiering komt kijken.

De garanties

Als investeerder ben je er zeker van dat lopende projecten geanalyseerd zijn. Dit gebeurt middels een triple risicoclassificatie en een uitgebreide toetsing van de leningnemer. Op deze manier kunnen investeerders verantwoord financieren en ondernemers hun dromen najagen.

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Investormatch” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Post comment