Lendex

GA NAAR WEBSITE

Beschrijving

Transparant investeren en lenen bij Lendex

Lendex brengt investeerders en leners eenvoudig bij elkaar. Zo is het voor beide partijen mogelijk om een financiering ontzettend laagdrempelig en transparant te houden. Als kleine onderneming of particulier heb je bij Lendex de mogelijkheid om in alle vrijheid te zoeken naar een lening of een investering die aan jouw wensen voldoet. Hierbij staan gemak, eenvoud en gelijke kansen voor leners en investeerders op de eerste plaats.

Peer-to-peer lenen

Lendex houdt lenen en financieren graag overzichtelijk en duidelijk. Zo sta je op dit platform dus direct in contact met echte mensen. Zij kunnen voorzien in jouw financiële behoeften. Daarnaast is er geen tussenkomst van onduidelijke instellingen noodzakelijk. Bij Lendex draait het om gemakkelijk peer-to-peer lenen. Dit houdt voor jou de transactiekosten laag.

Investeren bij Lendex

Investeren kan al vanaf slechts €100,- per lening. Dit doe je door gemakkelijk een gratis investeerders account aan te maken op de website. Je ontvangt als investeerder maandelijks het bedrag op je rekening. Makkelijk en overzichtelijk!

Een lening aanvragen

Bij Lendex kun je eenvoudig een lening aanvragen met een minimaal bedrag van 1.000,- euro. Dit doe je door het aanvraagformulier zo compleet mogelijk in te vullen. De looptijd van een lening bedraagt 12 maanden. Daarnaast kan je bij Lendex zelfs boetevrij aflossen.

Lendex biedt kleine investeerders en leners zonder tussenkomst van grote financieringsinstellingen de mogelijkheid om snel en gemakkelijk te beleggen en lenen. Bovendien zijn een goed rendement en een betrouwbare lening voor jouw doelen in het leven op deze manier helder, simpel en toegankelijk voor iedereen. Ook houden de persoonlijke en korte verbinding tussen lener en financierder de kosten laag. Belangrijk daarbij is dat kleine kredietnemers en investeerders dezelfde eerlijke voorwaarden en kansen krijgen.

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Lendex” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Post comment