Moneybrothers crowdfunding

GA NAAR WEBSITE

Category:

Beschrijving

Crowdfunding campagnes van Moneybrothers

Moneybrothers is een crowdfunding platform waar je kunt investeren in diverse ondernemingen. Het gaat hier met name om ondernemingen in het midden en kleinbedrijf. Als ondernemer kun je op het crowdfunding platform een lening krijgen voor je nieuwe bedrijf of product. Hier worden ondernemers dus om verschillende redenen bij elkaar gebracht.

Moneybrothers is dan ook opgericht door MKB-ondernemers met veel ervaring in financiële en zakelijke dienstverlening. Het platform kenmerkt zich door het aanbieden van een aantal positieve eigenschappen. Zo zijn alle projectaanvragen kredietwaardig, hanteren ze een inzichtelijke administratie en is er zelfs een mogelijkheid tot pré-funding.

Investeren

Investeren doe je bij Moneybrothers als vanaf 250 euro. Daarvoor bieden ze een verschillende crowdfunding projecten aan van ondernemers die hun bedrijf of product verder willen ontwikkelen. Op de crowdfunding website van dit platform heb je als investeerder een aantal zekerheden. Zo wordt ieder project afhankelijk getoetst op kredietwaardigheid en slagingskans. Het rentepercentage op je investering kan bij Moneybrothers oplopen van 5,5 tot wel 9,0% per jaar.

Crowdfunding campagne starten

Ben je in het bezit van een eigen onderneming? Heb je een startkapitaal nodig om jouw nieuwe product te kunnen lanceren? Via een crowdfunding campagne bij Moneybrothers is dat mogelijk. Het aanvragen van een project kun je eenvoudig online doen. Na een onafhankelijke kredietwaardigheidscheck wordt jouw project op de website van Moneybrothers geplaatst.

Als het kapitaal bijeen is gebracht door de investeerders, betaal je deze door middel van maandelijkse rente en aflossing terug. Registreren op het platform van Moneybrothers is voor leningnemers geheel gratis. Crowdfunding via het platform van Moneybrothers is voor ondernemers dé manier om een bedrijf, dienst of product te kunnen laten groeien.

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Moneybrothers crowdfunding” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Post comment