The Dutch Deal

GA NAAR WEBSITE

Category:

Beschrijving

Crowdfunding voor ondernemers met The Dutch Deal

The Dutch Deal is een crowdfunding platform waar je als ondernemer kunt investeren in echte kansen. Dit platform maakt geen gebruik van tussenpersonen of banken. Hierdoor heb je dus niet te maken met verborgen kosten als je wilt investeren of een campagne wilt starten. Hier kun je al vanaf 25,- investeren in diverse projecten van ambitieuze ondernemers.

Investeren bij The Dutch Deal

Als investeerder kun je bij The Dutch Deal een aantrekkelijke rente verwachten. Daarnaast zijn de projecten voorzien van een helder en onafhankelijk risicoprofiel. Zo weet je direct of je de goede keuze maakt. Het crowdfunding platform van The Dutch Deal maakt gebruik van aantrekkelijke rentes die sterk concurrerend zijn. Bij een investering betaal je een succes fee van 0.9% over het bedrag dat je wilt investeren. The Dutch deal werkt met ‘no cure no pay’. Pas bij volstorting van een investering rekenen ze een fee.

Crowdfunding voor ondernemers

Ben je ondernemer en wil je een crowdfunding campagne starten op The Dutch Deal? Dan kun je rekenen op behoorlijk wat voordelen. Bij dit platform heb je namelijk de mogelijkheid om je investeerders direct te betrekken bij je project. Hiermee bereik je een brede klantenkring die optimaal betrokken is bij jouw campagne. Als jouw campagne succesvol is gebleken, wordt er een succes fee in rekening gebracht van 1.25% en 0.75% per looptijd van een jaar. Deze fee wordt pas in rekening gebracht als de storting van het opgehaalde bedrag wordt voltooid.

Dit is een crowdfunding platform voor ondernemend Nederland. Hier kun je als ondernemer je campagne plaatsen en als investeerder een bijdrage leveren aan het bedrijfsleven. Met dit platform investeer je in ondernemers die op zoek zijn naar een financiering waarmee ze hun dromen na kunnen jagen. Als investeerder krijg je een betere rendement voor je spaargeld.

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “The Dutch Deal” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Post comment