Ulule

Ulule, baanbrekend crowdfunding platform, stelt creatieve, innovatieve en community georiënteerde projecten in staat om hun idee te testen, een community op te bouwen en te laten groeien.

GA NAAR WEBSITE

Category: Tag:

Beschrijving

In 6 jaar tijd is Ulule uitgegroeid tot de Europese marktleider in reward-based crowdfunding. Met meer dan 25.000 succesvol gefinancierde projecten, meer dan 2,3 miljoen leden wereldwijd en een recordsuccescijfer van bijna 70%. Deze cijfers zijn voornamelijk het resultaat van een persoonlijke coaching bij Ulule. Elke projecteigenaar krijgt de kans om hier vóór, tijdens en na zijn of haar campagne gebruik van te maken.

Ons doel: op grote schaal kracht geven aan creatievelingen en ondernemers.

Hoe werkt het? Het is eenvoudig: individuen, verenigingen en bedrijven creëren hun project en detailleren hun financiële doelstelling. De duur van de campagne en niet-financiële rewards die ze aanbieden in ruil voor de bijdragen. Als ze hun doel bereiken, ontvangen ze het ingezameld bedrag en leveren ze hun rewards aan de funders. Wanneer projectstarters het doel niet bereiken, worden de investeerders zonder kosten terugbetaald. Ulule neemt een commissie op het ingezameld bedrag.

Ulule’s hoofdkantoor bevindt zich in Parijs. Daarnaast zijn er ook teams in Montreal, Barcelona, ​​Rome en Antwerpen. Ulule wil zo dicht mogelijk bij de projecteigenaars te staan om hen de beste kansen op slagen te bieden. Een dagelijks engagement dat extra wordt benadrukt door onze B Corp-certificering en door de vele evenementen en bijeenkomsten georganiseerd met onze community.

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Ulule” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Post comment