Voor Je Buurt

GA NAAR WEBSITE

Category: Tag:

Beschrijving

Crowdfunding campagnes Voor Je Buurt, stad of dorp

Op dit crowdfundplatform kun je initiatieven steunen in je eigen wijk, buurt of dorp. Dit kun je doen door het doneren van een bedrag, maar ook door het delen van kennis of het schenken van materiaal. Hierbij kun je denken aan een ontmoetingsplek voor ouderen of een renovatie voor de speeltuin in jouw wijk. Het is een toegankelijk platform waar mensen hun creatieve en inspirerende ideeën kunnen laten ondersteunen door middel van een campagne.

Een campagne starten op Voor Je Buurt

Als je een goed idee of project voor je buurt of stad hebt, kun je op voorjebuurt.nl eenvoudig een campagne aanmaken. In dit proces staat dit platform voor je klaar met adviezen en tips. Ook kun je rekenen op persoonlijke feedback zodat jouw campagne nog meer kans van slagen heeft.

Met behulp van je eigen netwerk én investeerders probeer je jouw doelbedrag voor het project in te zamelen. Is de deadline met succes behaald? Dan wordt het bedrag voor jouw project -5% uitbetaald. Heb je wel een goed idee maar weet je niet zo goed hoe je crowdfunding aan moet pakken? Maak dan gebruik van de crowdfunding academie van Voor Je Buurt. Hier leer je hoe je stap voor stap een succesvolle campagne op kunt zetten.

Investeren in projecten bij jou in de buurt

Wil je als investeerder een donatie doen aan een project bij jou in de omgeving? Dit kun je bij Voorjebuurt.nl op verschillende manieren doen. Je kunt een campagne steunen door het delen van kennis, het investeren van een bedrag of het doneren van materiaal. Op deze manier ben en blijf je nauw betrokken bij het project van je keuze. Daarnaast lever je een belangrijke bijdrage aan de leefbaarheid in jouw buurt, stad of dorp.

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Voor Je Buurt” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Post comment