Wakibi

Op zoek naar kredietwaardige investeringskansen met een aantrekkelijk rendement? Collin Crowdfund is marktleider in de crowdfunding branche en verstrekt lineaire leningen aan MKB ondernemingen.

GA NAAR WEBSITE

Beschrijving

Crowdfunding voor wereldwijde projecten met Wakibi

Als je wilt investeren in prachtige wereldwijde projecten, dan doe je dat het beste via het crowdfunding platform van Wakibi. Dit is een non-profit organisatie welke draait op de hulp van honderden vrijwilligers. Ze steunen kleine projecten in ontwikkelingslanden aan de hand van het verstrekken van microkredieten. Bij Wakibi kun je dus al vanaf 25 euro een goede investering doen.

Je ondersteunt hiermee kleine projecten waarmee je het welzijn van hulpbehoevende mensen verbeterd. Denk daarbij aan een boerenfamilie in India, wat geld nodig heeft voor de aankoop van gewassen om zichzelf te kunnen voorzien in het levensonderhoud. Omdat het crowdfunding platform volledig draait op vrijwilligers, gaat jouw hele investering ook daadwerkelijk naar de begunstigde.

Investeren in ontwikkelingslanden

Als ondernemer of particulier kun je met een klein inleg een mooi rendement behalen. Daarnaast steun je ook nog eens een goed doel. Wakibi is een onderdeel van Kiva. Deze organisatie heeft medewerkers over de hele wereld. Dit heeft als voordeel dat de ontvanger en de onderneming persoonlijk getoetst kunnen worden. Daardoor kun je met een investering via Wakibi rekenen op een goed terugbetalingspercentage. Dit is maar liefst 98,4%. Dit geeft je als investeerder een minimaal risico.

Een goed doel steunen

Naast een mooi rendement op jouw investering, ben je er bij Wakibi ook nog eens zeker van dat jouw inleg goed wordt besteed. Met de microkredieten die Wakibi verstrekt wordt de lokale economie beter. De kredietnemer heeft meer te investeren binnen de gemeenschap, wat zorgt voor een goede samenleving. Zo kun je met een investering van een klein bedrag een mooi initiatief steunen. Via het platform van Wakibi ontvang je updates en blijf je op de hoogte van nieuwe ontwikkelingen.

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Wakibi” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Post comment