Kapitaal op maat

Kapitaal Op Maat richt zich op het aanbieden van lineaire en annuïteiten leningen binnen het MKB segment. Daarnaast kun je via dit platform investeren in verschillende projecten met een rente van 6% tot 9,5% per jaar.

Category:

Beschrijving

Kapitaal Op Maat richt zich op het aanbieden van lineaire en annuïteiten leningen binnen het MKB segment. Daarnaast kun je via dit platform investeren in verschillende projecten met een rente van 6% tot 9,5% per jaar.

Lenen bij Kapitaal Op Maat

Kapitaal op Maat verstrekt leningen aan organisaties binnen het MKB segment. Lenen kan vanaf € 25.000,- tot een bedrag van € 2.500.000,-. Voor het opstarten van een project dient met een financieringsaanvraag in te dienen op de website. Hier zijn kosten a € 395,- aan verbonden voor het uitvoeren van een analyse waaruit de volgende zaken worden bepaald:

  • de aflossingscapaciteit voor uw aanvraag
  • de risicoklasse van uw project

Zodra het project succesvol door deze analyse loopt, dient er een publicatiefee ter hoogte van a € 350,- te worden voldaan waarna het project zal worden gepubliceerd. Tot slot wordt er over het behaalde bedrag een succesfee berekend van 4%.

Investeren bij Kapitaal Op Maat

Als investeerder heb je keuze uit een divers aantal projecten om een investering in te doen. Over een investering wordt een eenmalige administratie fee berekend van 0,9% bij investeringen tot € 10.000,-. Hierboven geldt een staffelkorting:

  • Over investeringen tot € 10.000,- wordt een administratie fee van 0,9% berekend.
  • Over investeringen van € 10.000,- tot € 20.000,- wordt een administratie fee van 0,8% berekend.
  • Over investeringen van € 20.000,- tot € 30.000,- wordt een administratie fee van 0,7% berekend.
  • Over investeringen van € 30.000,- tot € 40.000,- wordt een administratie fee van 0,6% berekend.
  • Over investeringen boven de € 40.000,- wordt een administratie fee van 0,5% berekend.

Alle projecten die bij Kapitaal Op Maat worden opgestart ontvangen een risicoclassificatie op basis van het selectietraject voorafgaand aan de opstart. Projecten ontvangen daardoor een risicoklasse binnen een van de vijf categorieën van “zeer laag” tot “zeer hoog” met een rentepercentage variërend van 6% tot 9,5%.

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Kapitaal op maat” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Post comment