Resultaat 1–9 van de 59 resultaten wordt getoond

onepercentclub logo

1% Club

1% Club is een do-good crowdfunding platform, gericht op maatschappelijke en culturele projecten.

Acthope

ActHope is een platform (community) om projecten en activiteiten van deelnemende MissieNederland organisaties via social media onder de aandacht te brengen en te koppelen aan supporters om daarvoor fondsen te werven.

All4funding

Ieder plan bloeit op door samen te werken en krachten te bundelen, en dat geldt zeker voor onze crowdfunding-projecten. All4Funding is hét Nederlandse crowdfunding-platform dat ondernemers en investeerders op een inspirerende manier bij elkaar brengt.

ApuraNetworks

ApuraNetworks is een online CrowdFunding & Networking platform met een hart voor Suriname. Een social enterprise, die ondernemers, non-profits en bedrijven met een sociale, creatieve en innovatieve missie dichter bij elkaar brengt.

Bouwaandeel

Vastgoed crowdfunden veronderstelt een nieuwe vorm van vastgoedontwikkeling en -belegging die gebruik maakt van digitale ontwikkelingen, die transparanter is en waarin meerwaarde voor de gebruiker en omgeving centraal staan. Bouwaandeel zet zich hier met hart en ziel voor in.

capital circle

Capital circle

Capital Circle richt zich op het aanbieden van lineaire en annuïteiten leningen binnen het MKB segment. Daarnaast kun je via dit platform investeren in verschillende projecten met een rente tot 7% per jaar. Klik hier om naar het actuele overzicht van projecten van dit platform te kijken!

collin crowdfund

Collin Crowdfund

Collin Crowdfund is marktleider in de crowdfunding branche. Het platform biedt investeringskansen met een aantrekkelijk rendement en verstrekt lineaire leningen tussen de € 50.000,- en € 2.500.000,-.