Resultaat 1–9 van de 38 resultaten wordt getoond

onepercentclub logo

1% Club

1% Club is een do-good crowdfunding platform, gericht op maatschappelijke en culturele projecten.

All4funding

Ieder plan bloeit op door samen te werken en krachten te bundelen, en dat geldt zeker voor onze crowdfunding-projecten. All4Funding is hét Nederlandse crowdfunding-platform dat ondernemers en investeerders op een inspirerende manier bij elkaar brengt.

capital circle

Capital circle

Capital Circle richt zich op het aanbieden van lineaire en annuïteiten leningen binnen het MKB segment. Daarnaast kun je via dit platform investeren in verschillende projecten met een rente tot 7% per jaar. Klik hier om naar het actuele overzicht van projecten van dit platform te kijken!

Cinecrowd

CineCrowd ontstond in 2011 rondom de korte film ‘Morgen is alles beter’ van Floris Parlevliet. Zojuist afgestudeerd aan de HKU met de prijs voor beste studentenfilm op zak wilde Floris snel meer. ‘Morgen is alles beter’ bracht € 10.000 op nog voor de tijdslimiet van de crowdfunding om was.

collin crowdfund

Collin Crowdfund

Collin Crowdfund is marktleider in de crowdfunding branche. Het platform biedt investeringskansen met een aantrekkelijk rendement en verstrekt lineaire leningen tussen de € 50.000,- en € 2.500.000,-.

Crowd about now

CrowdAboutNow bestaat sinds 2009 en is één van de eerste crowdfunding platforms van Nederland. Je kunt via dit platform zowel investeren als projecten opstarten.

Doneeractie

Een leuke en makkelijke manier van online geld inzamelen! Wil je door middel van crowdfunding online geld inzamelen voor een wens, droom, of project? Via Doneeractie.nl gaat alles zeer eenvoudig in zijn werk. In 3 eenvoudige stappen wordt geld inzamelen zo leuk en gemakkelijk mogelijk gemaakt. En daarom staat Doneeractie.nl in de top 10 Crowdfunding Donaties.

Dream or donate

Dream or Donate. Maak dromen waar.

De visie van Dream or Donate is om de wereld te verbeteren vanuit onze huiskamers. Laten we dat doen.