SamenInGeld

SamenInGeld is een platform voor crowdfunding met betrekking op vastgoedproject investeringen die de zekerheid bieden van een hypotheek. Als investeerder financier je dus de aankoop van een pand of een renovatie.

GA NAAR WEBSITE

Category: Tag:

Beschrijving

SamenInGeld voor onroerend goed investering en financiering

SamenInGeld is een platform voor crowdfunding voor vastgoedprojecten. Deze projecten richten zich op investeringen, die de zekerheid bieden van een hypotheek. Hierdoor creëer je als investeerder een bepaalde rust op financieel gebied.

Als investeerder financier je dus als het ware de aankoop van een pand of een renovatie. SamenInGeld is in het bezit van een AFM vergunning voor het verstrekken van hypotheken. Dat maakt het investeren in vastgoed een stuk aantrekkelijker.

Zo haal je meer uit je spaargeld dan de rente die je ontvangt op je rekening, maar wel met dezelfde zekerheid. Investeren kan bij SamenInGeld in verschillende vastgoedprojecten. Maak je keuze en kies uit de verschillende schijven en rendementen die dit platform aanbiedt:

0 t/m 55%
55 t/m 80%
80% t/m 85 %

Lenen bij SamenInGeld

Bij SamenInGeld verzorgen investeerders de mogelijkheid om een hypothecaire lening te verkrijgen. Bezitters of toekomstige eigenaars van panden voor particuliere verhuur kunnen hiervan profiteren. Zo is het mogelijk om je dromen na te jagen. Als lener bij SamenInGeld wordt je samengebracht met investeerders die willen investeren in jouw pand. Als vergoeding ontvangen ze een vooraf bepaalde vergoeding. Helder, duidelijk én onafhankelijk. SamenInGeld is dus een geweldige oplossing voor verhuurders van onroerend goed op de particuliere markt.

De garanties van SamenInGeld

Als investeerder of lener wil je natuurlijk graag zekerheid. Anders dan bij banken worden de percentages en termijnen wél vooraf vastgelegd. Zo ontstaat er voor beide partijen duidelijkheid op alle gebieden. Als lener kun je daarbij profiteren van duidelijke en vastgelegde voorwaarden. Als investeerder kun je rekenen op een hogere rente, meer zekerheid en de keuze uit interessante projecten om in te kunnen investeren.

Extra informatie

Streefbedrag

, , ,

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “SamenInGeld” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Post comment