ZIB crowdfunding

Op zoek naar kredietwaardige investeringskansen met een aantrekkelijk rendement? Collin Crowdfund is marktleider in de crowdfunding branche en verstrekt lineaire leningen aan MKB ondernemingen.

GA NAAR WEBSITE

Category: Tag:

Beschrijving

Crowdfunding bij ZIB Investments

Wil je graag beleggen in recreatief of maatschappelijk relevant vastgoed? Denk dat eens na over een investering bij ZIB Investments. Op dit platform vind je allerlei aansprekende projecten. Hierbij kun je denken aan het bouwen van nieuwe vakantiehuisjes op een bestaand vakantiepark, of de renovatie van een windmolen in de buurt.

Het crowdfunding platform van ZIB heeft al meer dan 20 jaar ervaring in beleggingen die zich richten op vastgoed. Dit crowdfunding platform is in het bezit van een AFM-ontheffing wat je als investeerder een fijne zekerheid geeft. Een investering in een project van ZIB Investments levert je dan ook een prachtig rendement op.

Investeren in maatschappelijk vastgoed

Het crowdfunding platform van ZIB Investments houdt zich vooral bezig met vastgoed dat een maatschappelijke waarde bezit. Je kunt bijvoorbeeld investeren in zorgvastgoed zoals een ziekenhuis of instelling, maar ook in scholen of andere vormen van huisvesting. Op deze manier heb je de mogelijkheid om meer rendement te halen uit je spaargeld.

Daarnaast steun je goede maatschappelijke initiatieven die een bijdrage leveren aan de samenleving. ZIB hanteert daarbij een aantal sterke kernpunten. Hierbij kun je denken aan een jaarlijkse bijeenkomst voor investeerders en een uitkering van het rendement per kwartaal. ZIB Investments beperkt het risico door geen projecten van startende ondernemingen aan te bieden voor crowdfunding.

Crowdfunding projecten

De projecten die worden aangeboden op het platform van ZIB Investments vallen onder de Stichting Zekerheden van ZIB Crowd. Dit geeft je als geldverstrekker een aantal fijne voordelen. Je hebt op deze manier namelijk een zekerheid tot terugbetaling van jouw investering. Dit wordt mogelijk gemaakt omdat ZIB Investments een eerste hypotheek of pandrecht heeft. Mocht de geldnemer niet aan de verplichtingen kunnen voldoen dan wint Stichting Zekerheden het zekerheidsrecht.

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “ZIB crowdfunding” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Post comment