Crowdpartners

GA NAAR WEBSITE
Categorie: Tag:

Beschrijving

Investeren en financieren in MKB bedrijven met Crowdpartners

Wil je investeren in MKB bedrijven of onroerend goed? Dit is een partij die dat op transparante wijze mogelijk maakt. Zo kun je als consument, bedrijf of fonds investeren in ondernemingen of verhuurd onroerend goed van particulieren. De investeringen in onroerend goed vinden plaats onder het Crowdbricks label van Crowdpartners. Dit betekent dat je een deel van jouw kapitaal investeert in leningen voor onroerend goed. Hierbij kun je in de meeste gevallen rekenen op een hypothecaire zekerheid.

Financieren bij Crowdpartners

Ben je ondernemer met een kapitaalvraag? Bij Crowdpartners kun je jouw vraag direct voorleggen aan investeerders. Dit kapitaal kan bijvoorbeeld bestaan uit een werkkapitaal, een financiering voor onroerend goed of een financiering om de groei van jouw onderneming mee te kunnen realiseren. Ook als je jouw verhuurd of bestaand onroerend goed wil laten financieren kun je een crowdfunding project opstarten bij Crowdpartners.

Betrouwbare bemiddelaar bij investeringen

Als je als ondernemer een door jou uitgekozen project wilt financieren treedt het platform op als onafhankelijke bemiddelaar. Daarnaast brengt Crowdpartners de eventuele risico’s van de investering helder in kaart. Ze beoordelen elke financieringsaanvraag volgens de vaste opgestelde procedures en stellen daarmee een risicoclassificatie vast. Ook kan je voor elk aangeboden project een informatiememorandum inzien en hanteren ze een vakkundige kredietdocumentatie.

Het ervaren team van Crowdpartners biedt een prima facilitatie van crowdfunding projecten. Ze beschikken over de vereiste vergunningen, een state of the art platform en een goede en overzichtelijke back-office. Het platform beoordeelt de financieringsvoorstellen op basis van relevante gegevens.

Hierbij kun je denken aan een BKR-toetsing van de aanvrager. Daarnaast worden de aanvragen begeleidt door diverse ervaren partners. Hierdoor is er beschikking over specifieke deskundigheid die kan worden toegevoegd aan de financieringsaanvraag.

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Crowdpartners” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Post comment