GreenFund Holland

Greencrowd brengt investeerders en zakelijke leners samen. De focus ligt op financiering van duurzame energie projecten.

GA NAAR WEBSITE
Categorie: Tag:

Beschrijving

Investeren in duurzame energie projecten met Greencrowd

Greencrowd brengt investeerders en zakelijke leners samen. De focus ligt op financiering van duurzame energie projecten. Als bemiddelaar treden ze op tussen de investeerder en de financieringsnemer. He platform van Greencrowd biedt diverse groene projecten aan. Dit kan gaan om de bouw van een windmolenpark of het plaatsen van zonnepanelen in een wijk. Als investeerder kun je op deze manier zelf kiezen in welk project je graag zou willen investeren.

De kosten voor het aanmelden van een project op Greencrowd

Eigenaren van een project betalen 3% van het te financieren bedrag. Dit doen ze pas als het met succes is afgerond. Als projecteigenaar betaal je eenmalig 100,- euro aan Greencrowd. Zo kunnen ze het duurzame energieproject op hun website plaatsen.

Crowdfunders kunnen geheel gratis investeren in de projecten van Greencrowd. Dat geldt tevens voor de kosten die komen kijken bij het verwerken van een investering.

Een bijdrage leveren en betrokken zijn bij verantwoorde projecten via Greencrowd

Als je duurzame projecten belangrijk vindt, dan is een investering via Greencrowd echt iets voor jou. Je hebt de keuze uit verschillende energieprojecten. Zo draag je met jouw investering bij aan een groenere leefomgeving en een beter milieu. Daarnaast biedt Greencrowd de zekerheid dat er geen projecten worden aangenomen waarvoor een verhoogd risico geldt.

Ook als projecteigenaar kun je genieten van de voordelen van Greencrowd. Via dit platform kun je investeerders op de hoogte houden van de ontwikkelingen. Daarnaast hebben ze de mogelijkheid om meer betrokken te zijn bij duurzame projecten. Ook zijn nieuwtjes over jouw project gemakkelijk te delen met de investeerders.

Extra informatie

Streefbedrag

, , ,

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “GreenFund Holland” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Post comment