Voordekunst

Wil je investeren in creatieve projecten en mensen? Dat kan bij Voordekunst. Dit platform biedt de mogelijkheid aan instellingen of bijvoorbeeld kunstenaars om een project aan te maken.

WEBSITE

Category:

Beschrijving

Investeren in creativiteit met Voordekunst

Wil je investeren in creatieve projecten en mensen? Dat kan bij Voordekunst. Dit platform biedt de mogelijkheid aan instellingen of bijvoorbeeld kunstenaars om een project aan te maken. Investeerders kunnen dat project vervolgens middels crowdfunding financieren. Voordekunst zorgt ervoor dat de lener en de financierder bij elkaar komen zodat een project ook echt van de grond kan komen.

Een campagne opstarten bij Voordekunst

Voordekunst zoekt naar kunstenaars met creatieve projecten of andere kunstzinnige gedachten, die op zoek zijn naar middelen om dit uit te bouwen. Zij kunnen deze plannen door middel van crowdfunding laten financieren op het platform van Voordekunst. Je kunt hier makkelijk een campagne aanmelden. Na goedkeuring heb je als financiering-nemer de mogelijkheid om een campagnepagina maken. Investeerders kunnen zo precies zien waar jouw doelen liggen en in wat voor project ze investeren. Uiteraard kun je hier ook jouw tegenprestaties voor de financiering duidelijk maken.

Als investeerder kan je bij Voordekunst gebruik maken van een aantal voordelen. Je hebt als financierder direct inzage in de beschikbare projecten. Daarnaast zie je per campagne hoeveel mensen er al een donatie hebben gedaan. Ook heb je de mogelijkheid om een kwitantie van jouw investering te downloaden via je eigen account.

Als één van de eerste crowdfunding platformen van Nederland is Voordekunst een stabiele factor op het gebied van crowdfunding. Het geeft je als investeerder de mogelijkheid om bij te dragen aan kunstzinnige projecten die gezien of gehoord moeten worden, of je ondersteunt een talent van jouw keuze. Als lener en campagnestarter ontmoet je via Voordekunst partners die kunnen helpen om jouw creatieve dromen waar te maken.

Extra informatie

Branche

Communicatie en media, Duurzaam ondernemen, Industrie, Kunst en cultuur, Land, tuinbouw en natuur, Overheid

Doelgroep

, ,

Doel van financiering

Groei, Persoonlijke lening, Start-up

Streefbedrag

, , , , , , , , , , ,

Type crowdfunding

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Voordekunst” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Post comment